Exhibitions

Ghana Trash Art udstilling

Fra den 26.8. – 27.10 2023 præsenterer galleriet et bredt udsnit af kunst af de faste samarbejdskunstnere. Her er kunst af Anita Cudjoe, Patrick Tagoe-Turkson, Osei Moses Seth, T.T. Blankson, Asazime Kwame Lanto og Kojo Biney.

Trash art er et af galleriets kerneområder. Det er smuk kunst skabt ud af genanvendt materiale som plastik, gummi, computermetal, æggeskaller o.l. Det er absolut miljøbevidst kunst, men kunst der ændrer ens opfattelse af hvad kunst også kan være.

Udstillingen kan ses torsdag og fredage kl. 13 – 16. Også enkelte onsdage kl. 13 – 16. Desuden åbent lørdag den 23.9. og lørdag den 21.10 kl. 11 – 16. Men det er altid muligt at lave en aftale udenfor normal åbningstid.

T.T. Blankson: Computerkunst

Program for Gallery LM efterår, vinter og forår 2023- 2024

I de næste par år vil galleriet satse på aktiviteter, der dækkes under paraplyen: Kunst for alle - eller kunst for få? Dette tema er også overskriften for et bogprojekt om måder at se på kunst. Det bliver et anderledes program med mere formidling omkring de enkelte udstillinger. Formidlingen bliver målrettet udvalgte grupper, og der bliver flere aktiviteter, undervisning, møder og foredrag.

Kulturnatten, fredag den 29.9. foregår også i Gallery LM. Tidspunktet er kl. 18.00 – 20.30.

Her er det muligt at komme ind med et kunstværk, man gerne vil have hjælp til at få vurderet på kvalitet, årstal, evt. kunstner og pris.

De næste år bliver der arrangeret korte Ind-Imellem-udstillinger imellem hovedudstillingerne.

Første Ind-Imellem-udstilling er fra 3.11. – 18.11. Tema annonceres senere.

Fra den 2. 12.2023 – 1.3. 2024 vises udstillingen: Måder at se på kunst.

Næste års program har fokus på udstillinger med temaer som Identitet og vores rødder, det emotionelle i vores liv og skønhed af spild.

Der er meget spændende på programmet. Noget at glæde sig til.

 

Udover de annoncerede udstillinger og projekter har galleriet altid kunst til salg af andre kunstnere.