Moses village

Kunstsalg

Er du interesseret i at købe ghanesisk samtidskunst? Eller blot interesseret i at vide mere om kunst fra Afrika og især Ghana?

Gallery LM sælger samtidskunst af primært unge ghanesiske kunstnere. Enkelte andre kunstneres værker bliver dog også solgt eller formidlet af galleriet.

Gallery LM startede sin virksomhed I slutningen af 2018, hvor det første kunstværk af blev solgt.

Galleriets primære fokus er på kunst, der visualiserer identitetsspørgsmål af personlig eller kulturel art eller præsenterer kunst med emner af socioøkonomisk art.

I de første år Gallery LM som et såkaldt nomadegalleri, hvilket betyder, at der ikke vil være et fysisk galleri med navnet, men der er et showroom i Gallery LM s domicil i Danmark, og kunsten vil blive præsenteret på Art fairs, på udstillinger, på hjemmesiden og ved opsøgende arbejde.

Om nogle få år, vil der forhåbentlig være et studio eller atelier i Accra, hovedstaden i Ghana, hvor kunsten også kan præsenteres.

Exhibition in Bordeux

Om Gallery LM

Gallery LM er ejet af Lisbet Mogensen, dansk kunsthistoriker med eksamen fra Aarhus Universitet. Hun har specialiseret sig i nordisk kunst, kunstkommunikation og kunstundervisning.

De seneste år har fokus i høj grad været på ghanesisk samtidskunst.

Hun har arbejdet på flere museer I København, bl.a. Statens Museum for Kunst, undervist ved Københavns Universitet, været kulturkonsulent i Ringkøbing, og arbejdet som museumsdirektør ved Skive kunstmuseum. Hun har bl.a. fulgt undervisning ved The Museums School, University of Leicester, UK. De sidste par år har hun arbejdet med samtidskunst på gallerier og udstillingssteder i Danmark.

Lisbet Mogensen har besøgt i Ghana igennem de sidste 20 år og kender derfor Ghana særdeles godt.

Lisbet Mogensen
Lisbet Mogensen