Gallery LM https://gallerylm.com/ Endnu en WordPress-blog Mon, 22 Jan 2024 16:53:13 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.3 KLIP BILLEDER næsten som MATISSE for børn https://gallerylm.com/klip-billeder-naesten-som-matisse-for-boern/ Mon, 22 Jan 2024 16:46:05 +0000 https://gallerylm.com/?p=1559 I vinterferien i uge 7 tilbyder Galleriet som noget nyt aktiviteter for kreative skolebørn ca. 8 – ca. 11 år. Det foregår følgende dage: • Mandag den 12.2. 2024 kl. 10 – 12• Tirsdag den 13.2. 2024 kl. 13 – 15 Børnene får fortalt lidt om Matisse og hans måde at arbejde med papirklip på.…

Indlægget KLIP BILLEDER næsten som MATISSE for børn blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Matisse

I vinterferien i uge 7 tilbyder Galleriet som noget nyt aktiviteter for kreative skolebørn ca. 8 – ca. 11 år.

Det foregår følgende dage:

Mandag den 12.2. 2024 kl. 10 – 12
Tirsdag den 13.2. 2024 kl. 13 – 15

Børnene får fortalt lidt om Matisse og hans måde at arbejde med papirklip på. Derefter klipper vi blomster, fugle, blade, mennesker – alt muligt i farvet papir, skaber kompositioner og limer delene op på papir til fine billeder.

Pris inkl. materialer, pr. barn: 250 kr. (en evt. voksen ledsager: 50 kr.) En voksen deltager = samme pris som barnet: 250 kr.). Max 10 deltagere.

Tilmelding senest 5.2. på info@gallerylm.com / eller tlf. 2446 1699 med angivelse af barnets navn og alder.
Betaling ved tilmelding på mobilepay 2446 1699 eller konto: 7597 – 0001003837.

Indlægget KLIP BILLEDER næsten som MATISSE for børn blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Kunstcirkel. Kunstner, kvinde og anderledes! https://gallerylm.com/kunstcirkel-kunstner-kvinde-og-anderledes/ Mon, 22 Jan 2024 16:06:58 +0000 https://gallerylm.com/?p=1555 Vil du gerne lære mere om den kunst en række spændende, kvindelige kunstnere har skabt? Gå i dybden med den måde, den enkeltes kunst og liv var flettet sammen på?Og vil du gerne være aktiv og gå i dialog med andre, om måder at se- og opleve kunst på? Så er deltagelse i denne Kunstcirkel…

Indlægget Kunstcirkel. Kunstner, kvinde og anderledes! blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Vil du gerne lære mere om den kunst en række spændende, kvindelige kunstnere har skabt? Gå i dybden med den måde, den enkeltes kunst og liv var flettet sammen på?
Og vil du gerne være aktiv og gå i dialog med andre, om måder at se- og opleve kunst på? Så er deltagelse i denne Kunstcirkel det rette sted at være med.

Kender du danske Emilie Demant Hatt fra Selde? Hun var blandt de først uddannede kvindelige kunstnere, og fik en stor betydning for kunstens udvikling i Lapland. Eller canadiske Emily Carr, der både var fransk modernist og fascineret af de indfødte indianere i Britisk Colombia i Canada.

Mexicanske Frida Kahlo og den fransk-amerikanske kunstner Louise Bourgeois skabte begge kunst, der voksede ud af indre dramatiske følelser.

Finske Helene Scherfbecks selvportrætter igennem et langt liv, har fascineret mange ved deres både smukke og skræmmende udtryk. Svenske Hilma af Klint kombinerede det okkulte religiøse med farveteorier og geometriske former.

Det er seks utrolig spændende kvindelige kunstnere, der arbejdede med meget forskellige udtryksformer og forskellige motiver, men de havde alle en stærk trang til at få formidlet deres budskab til andre.

Der er forskellige måder at deltage i dette på. Man kan deltage enkelte gange eller i hele forløbet.

  1. Torsdag den 8.2. kl. 14.30 – 16.30. Den sorte Ræv – Emilie Demant Hatt.
  2. Torsdag den 22.2. kl.14.30 – 16.30. ”Kunstnere taler i deres maleri”. Emily Carr.
  3. Torsdag den 7.3. kl. 14.30 – 16.30. Traumer og sår på sjælen 1. Frida Kahlo
  4. Torsdag den 21.3. kl. 14.30 – 16.30. Traumer og sår på sjælen 2. Louise Bourgeois.
  5. Torsdag den 4.4. kl. 14.30 – 16.30. Helene Scherfbeck. Selvportræt og liv.
  6. Torsdag den 18.4. kl. 14.30 – 16.30. Spirituel kunst. Hilma af Klint.

Tilmelding og betaling 1 uge før hvert arrangement på mail til info@gallerylm.com
Betaling med angivelse af navn på mobilepay 2446 1699 eller konto: 5148 0001030008
Pris: Deltagelse i enkelte gange: 200,- kr. Deltagelse i hele forløbet: 1050,- kr.

Emily Carr
Emily Carr

Indlægget Kunstcirkel. Kunstner, kvinde og anderledes! blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Er du interesseret i at blive klogere på kunst? https://gallerylm.com/er-du-interesseret-i-at-blive-klogere-paa-kunst/ Tue, 12 Sep 2023 07:55:05 +0000 https://gallerylm.com/?p=1520 Og kunne du tænke dig at være med i et projekt, der undersøger, hvad kunst gør ved os og vores opfattelse af verden? Resultatet af det hele skal ende i en bog under titlen: Kunst for alle – eller kunst for få. Her kan du bidrage med vigtig viden Gallery LM efterlyser et x-antal deltagere,…

Indlægget Er du interesseret i at blive klogere på kunst? blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Og kunne du tænke dig at være med i et projekt, der undersøger, hvad kunst gør ved os og vores opfattelse af verden?

Resultatet af det hele skal ende i en bog under titlen: Kunst for alle – eller kunst for få. Her kan du bidrage med vigtig viden

Gallery LM efterlyser et x-antal deltagere, der vil dele deres oplevelser af kunst med andre i små grupper.

Vi mødes et par eftermiddage og aftener, et par timer ad gangen i galleriet i St. Sct. Mikkelsgade 10 A, i Viborg. Udgangspunkt for snakken er kunst, der er udstillet i galleriet.

Alle kan deltage: unge, voksne, ældre. Forskellige grupperinger, forskellige erhverv, foreninger, osv. Eneste krav er, at man vil dele sine oplevelser i en lille gruppe på maks. 6 – 8 personer ad gangen.

Projektet tager udgangspunkt i 9 temaer der bl.a. handler om: Hvad definerer kunst? Hvordan kan man se på samtidskunst? Hvorfor er noget kunst og andet ikke? Der er temaer om kroppen i kunsten, naturelementer i kunsten, abstrakt kunst og performance.

Kontakt mig, Lisbet Mogensen på mail: info@gallerylm.com eller ring på 24461699 eller kom ind i galleriet og få mere information om projektet. Tilmeldingsfrist er 1. 12. 2023.

Indlægget Er du interesseret i at blive klogere på kunst? blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Ny UDSTILLING AMATØR PROFESSIONEL https://gallerylm.com/ny-udstilling-amatoer-professionel/ Tue, 06 Jun 2023 03:42:46 +0000 https://gallerylm.com/?p=1506 Udstillingsperiode lørdag 10. juni 2023– lørdag 8. juli 2023 Fernisering lørdag den 10. juni kl. 14.00. Velkommen til udstillingen med den dobbelttydige titel! Vi ved alle, hvad en professionel kunstner er, og vi ved som regel også, hvem der kan betragtes som en ”glad” amatør, men der findes en gråzone med kunstnere, der bevæger sig…

Indlægget Ny UDSTILLING AMATØR PROFESSIONEL blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Udstillingsperiode lørdag 10. juni 2023– lørdag 8. juli 2023

Fernisering lørdag den 10. juni kl. 14.00.

Velkommen til udstillingen med den dobbelttydige titel! Vi ved alle, hvad en professionel kunstner er, og vi ved som regel også, hvem der kan betragtes som en ”glad” amatør, men der findes en gråzone med kunstnere, der bevæger sig imellem de to grupper. Det er dem, der er i fokus her.

De er dygtige, selvlærte – mange med fine udstillinger og salg, andre er endnu lidt famlende og undersøgende overfor, hvad der måske skal blive deres kunstneriske gennembrud som 90-årig?! Eller hvem ved?!

I udstillingen vil der være en række bud på, hvad der kan definere det ene fra det andet, og så kan enhver amatør eller professionel måle sig op af de kategorier, og se hvor man hører til.

Udstillingens kunstnere er: Anne Lise Sørensen, Bente Fisker, Bente Stæhr, Eva Damgaard, Charlotte Dønvang, Christina Kjelsmark, Peter Poulsen, Lisbet Mogensen og evt. et par stykker mere.

Motiverne er vidt forskellige, men typisk for amatør-professionelle, er landskabet og naturen en stor inspirationskilde. Det er en anderledes udstilling end galleriets normale, men ikke mindre interessant. Alle kunstværker er til salg.

Velkommen til fernisering og udstilling!

Udstillingen kan ses onsdag – lørdag kl. 13 – 17. Dog lukket fredag den 16. juni.

Indlægget Ny UDSTILLING AMATØR PROFESSIONEL blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Fremmedartede hverdagsliv – andre kulturer https://gallerylm.com/fremmedartede-hverdagsliv-andre-kulturer/ Thu, 11 May 2023 18:25:28 +0000 https://gallerylm.com/?p=1478 Ny udstilling med kunst af Roman Rickenbacker Vi er alle en del af en bestemt kultur. Den vi fødes ind i, og som vi for altid vil bære med os, og det kulturfællesskab vi placeres i. På Mugeza Primary School i Bukoba i Tanzania er de mange albinobørn accepterede, og en del af et fællesskab,…

Indlægget Fremmedartede hverdagsliv – andre kulturer blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Ny udstilling med kunst af Roman Rickenbacker

Vi er alle en del af en bestemt kultur. Den vi fødes ind i, og som vi for altid vil bære med os, og det kulturfællesskab vi placeres i. På Mugeza Primary School i Bukoba i Tanzania er de mange albinobørn accepterede, og en del af et fællesskab, men udenfor skolens mure, er de sårbare. De udsættes for trusler og det, der er værre. Hovedparten af det omgivende samfund betragter dem som forkerte, men de er en del af kulturen, fordi der fødes så mange albinoer i Tanzania.

På byens marked ligner det ikke Coop, Meny eller Netto, når kvinderne går ud og handler med et barn i hver hånd, en på ryggen og en kurv på hovedet. Her er kulturforskellene tydelige. Lige som de er, når bålene tændes, og der brygges suppe eller steges rodfrugter i fri natur. Mennesker overalt i verden har nogle grundlæggende fællestræk, men vi er også uendelig forskellige i kraft af den kultur, vi vokser op i.

Nogle af de mange forskelle kan ses i den lille udstilling, som galleriet viser fra den 13. maj – 3. juni 2023. Billederne er malet af den unge Roman Rickenbacker fra Tanzania. Han går ud i byen og finder sine motiver i den hverdag, der omgiver ham. Hans kunst er farvestærk, udtryksfuld og fortællende.

Er af Gallery LMs specialer er kunst fra Afrika. På verdensplan er afrikansk samtidskunst et investeringsobjekt. Derfor er det her muligt både at støtte en ung kunstner på vej frem og gøre et godt køb ved at erhverve kunst af en ung lovende afrikansk kunstner.

Indlægget Fremmedartede hverdagsliv – andre kulturer blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Maryna Putrya https://gallerylm.com/udstilling-forlaenget/ Thu, 20 Apr 2023 13:04:02 +0000 https://gallerylm.com/?p=1465 Udstillingen med Maryna Putrya er blevet forlænget til og med lørdag den 20. maj 2023

Indlægget <strong>Maryna Putrya</strong> blev først udgivet på Gallery LM.

]]>

Udstillingen med Maryna Putrya er blevet forlænget til og med lørdag den 20. maj 2023

Indlægget <strong>Maryna Putrya</strong> blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Børnetegninger fra Ukraine https://gallerylm.com/boernetegninger-fra-ukraine/ Mon, 06 Mar 2023 15:22:54 +0000 https://gallerylm.com/?p=1399 Udstillingsperioden for de ukrainske børnetegninger er desværre blevet meget forkortet, og sidste chance for at se tegningerne i Danmark er i den kommende uge. Udstillingen med børnetegninger slutter lørdag den 11. marts. 2023. Tegningerne er meget udtryksfulde, og meget tankevækkende for hvordan børn intenst oplever krigens rædsler. De har tankerne på sejr, men også på…

Indlægget <strong>Børnetegninger fra Ukraine</strong> blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Udstillingsperioden for de ukrainske børnetegninger er desværre blevet meget forkortet, og sidste chance for at se tegningerne i Danmark er i den kommende uge. Udstillingen med børnetegninger slutter lørdag den 11. marts. 2023.

Tegningerne er meget udtryksfulde, og meget tankevækkende for hvordan børn intenst oplever krigens rædsler. De har tankerne på sejr, men også på kærlighed og tab af deres fædre og de forandringer deres liv og land udsættes for.

Gå ikke glip af denne unikke udstilling. Velkommen i Gallery LM.

Her nogle eksempler på tegningerne

Indlægget <strong>Børnetegninger fra Ukraine</strong> blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Invitation https://gallerylm.com/invitation/ Fri, 17 Feb 2023 14:21:38 +0000 https://gallerylm.com/?p=1384 Invitation til fernisering på udstilling med kunst og billeder fra Ukraine Farvernes Skønhed af Maryna Putrya og børns tegninger om krigen i Ukraine Velkommen til fernisering på udstillingerne: Lørdag, den 25. februar 2023 kl. 14.00 – 16.00 Udstillingen foregår i:  Gallery LM, St. Sct. Mikkelsgade 10 A, 8800 Viborg Kunstneren er til stede ved ferniseringen.Lørdag…

Indlægget <strong>Invitation</strong> blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Invitation til fernisering på udstilling med kunst og billeder fra Ukraine

Farvernes Skønhed af Maryna Putrya

og børns tegninger om krigen i Ukraine

Velkommen til fernisering på udstillingerne: Lørdag, den 25. februar 2023 kl. 14.00 – 16.00

Udstillingen foregår i:  Gallery LM, St. Sct. Mikkelsgade 10 A, 8800 Viborg

Kunstneren er til stede ved ferniseringen.
Lørdag den 4. 3. 2023 kl. 14 – 15 giver Maryna Putrya en introduktion til udstillingen.

www.gallerylm.com
info@gallerylm.com
tlf.  2446 1699
Udstillingen kan ses til den 15. 4. 2023

Åbningstider: Onsdage kl. 13.30 – 16.30. Fredage kl. 13.30 – 16.30. Lørdage kl. 11 – 15

Galleriet er nabo til Sortebrødre kirken, og der er P-pladser ved Odinparken og Mathiascenteret. Læs mere om de to udstillinger i det vedhæftede.

Indlægget <strong>Invitation</strong> blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Krig i Ukraine – set gennem børns øjne https://gallerylm.com/krig-i-ukraine-set-gennem-boerns-oejne/ Fri, 17 Feb 2023 14:07:17 +0000 https://gallerylm.com/?p=1374 En udstilling af tegninger lavet af ukrainske børn 590 børnetegninger fra forskellige regioner i Ukraine (Zashkiv, Truskavets, Disnianskyi District og Kiev) turnerer i år rundt i verden for at vise, hvordan krigen i Ukraine opleves, set igennem børns øjne. Et udvalg af tegningerne kan ses i Gallery LM i Viborg fra den 25. 2. 2023.…

Indlægget <strong>Krig i Ukraine – set gennem børns øjne</strong> blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
En udstilling af tegninger lavet af ukrainske børn

590 børnetegninger fra forskellige regioner i Ukraine (Zashkiv, Truskavets, Disnianskyi District og Kiev) turnerer i år rundt i verden for at vise, hvordan krigen i Ukraine opleves, set igennem børns øjne. Et udvalg af tegningerne kan ses i Gallery LM i Viborg fra den 25. 2. 2023.

Udstillingen i Gallery LM i Viborg er måske sidste chance for at se tegningerne i Danmark. I begyndelsen af året var de 1 uge i Legoland. Lige nu er de udstillet i Stockholm, og efter Viborg skal de videre til USA, Tyskland og Frankrig.

Billederne er historie og virkelighed for hvert barn. Tegningerne viser deres drømme om sejr, og deres tro på en lys fremtid. Alle tegninger er dedikeret til forsvaret af Ukraine.

Det er håbet, at børnenes tegninger kan være med til at indsamle midler til oprettelsen af et rehabiliteringscenter i Kiev for sårede ukrainske soldater. Tegningerne er ikke til salg, men støttebeløb kan overføres via MobilePay eller en QR kode ved besøg i udstillingen. Man kan også støtte med henblik på at skaffe penge til papir, farver og blyanter til børnene.

Et udvalg af tegningerne vil senere på året indgå i en årskalender, der vil blive solgt til fordel for velgørenhed i Ukraine.

Initiativtagere til indsamlingen er ”Ukrainsk Sports Forening i Danmark” og ”Magiske Vinger”, der er en velgørende fond i Kiev.

Uden kunstner Maryna Putryas hjælp kunne udstillingen ikke vises i Gallery LM i Viborg. 

Udstillingen kan ses samtidig med en udstilling af Maryna Putrya.

Udstillingen kan ses fra den 25.2. 2023 – 15.4. 2023. Der er fernisering på udstillingen lørdag den 25.2. kl. 14 – 16.

Velkommen til to vigtige og interessante udstillinger!

Indlægget <strong>Krig i Ukraine – set gennem børns øjne</strong> blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Farvernes Skønhed https://gallerylm.com/farvernes-skoenhed/ Fri, 17 Feb 2023 13:59:55 +0000 https://gallerylm.com/?p=1371 En udstilling af ukrainske Maryna Putrya ”Lykke er at skabe skønhed for andre. Men, du er nødt til at se på verden barnligt, enkelt og oprigtigt” (Maryna Putrya). For den ukrainske kunstner Maryna Putrya (født 1984 i Poltava) er lykken og glæden gemt i arbejdet med at skabe skønhed ved hjælp af farver, der harmonisk…

Indlægget <strong>Farvernes Skønhed</strong> blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
En udstilling af ukrainske Maryna Putrya

Lykke er at skabe skønhed for andre. Men, du er nødt til at se på verden barnligt, enkelt og oprigtigt” (Maryna Putrya).

For den ukrainske kunstner Maryna Putrya (født 1984 i Poltava) er lykken og glæden gemt i arbejdet med at skabe skønhed ved hjælp af farver, der harmonisk udtrykker lige netop een bestemt følelse.

Siden krigens start i Ukraine indrømmer hun dog, at det kan være svært at finde glæden i at skabe ny kunst, for mange andre indtryk fylder.

De kunstværker Maryna udstiller i Gallery LM er dog fyldt med livsglæde. Hendes billeder er ikke realistiske, men som hentet ud fra en indre verden fyldt med stemning, vidunderlige farver, et enkelt billedsprog og stor udtrykskraft.

Hendes udtryksform er tæt forbundet med den naivistiske kunststil. Det er en sanset, fortolkning af hverdagen og omverdenen, eller den er udtryk for indre drømme uden intellektuelle overvejelser, og uden de karakteristika der kendetegner traditionel kunst som fx brug af perspektivets love.

Maryna arbejder med applikation og collage af mange stykker stof eller karton. Stofferne kan være silke, chiffon, hør og mange andre typer tekstiler.

”Jeg bruger kontrasten i de forskellige farver, for farver har deres egen skønhed. Det er lidt som at skabe farveterapi eller kunstterapi”, siger Maryna Putrya.

Udstillingen kan ses fra den 25.2. – 15.4. 2023. Der er fernisering på udstillingen lørdag den 25.2. kl. 14 – 16.

Samtidig med Maryna Putryas udstilling kan ses en udstilling med tegninger lavet af ukrainske børn, der viser hvordan krigen opleves set igennem børns blik.

Lørdag den 4. marts kl. 14 – 15 giver Maryna en introduktion til udstillingen.

Velkommen til to vigtige og interessante udstillinger!

Indlægget <strong>Farvernes Skønhed</strong> blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
NY KUNSTUDSTILLING LYSERØD og SORT https://gallerylm.com/ny-kunstudstilling-lyseroed-og-sort/ Fri, 30 Sep 2022 15:30:44 +0000 https://gallerylm.com/?p=1360 fra lørdag 1.10 kl. 11 – lørdag 12.11. 2022 Udstilling med kunstværker af Lene Smed Kjær og Anita Cudjoe Kunstneren Lene Smed Kjær har produceret det gribende og fortællende kunstværk med den overordnede titel: Havde jeg været digter, havde jeg skrevet et digt… Kunstværket, der består af 5 dele, er en installation, der tydeliggør tanker…

Indlægget NY KUNSTUDSTILLING LYSERØD og SORT blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
fra lørdag 1.10 kl. 11 – lørdag 12.11. 2022

Udstilling med kunstværker af Lene Smed Kjær og Anita Cudjoe

Kunstneren Lene Smed Kjær har produceret det gribende og fortællende kunstværk med den overordnede titel: Havde jeg været digter, havde jeg skrevet et digt…

Kunstværket, der består af 5 dele, er en installation, der tydeliggør tanker og følelser omkring et brystkræftforløb.

Konsekvensbehandlingen tager over – mister jeg også mig! Værket er en flaske med kemovæske og hår, der snor sig som en slange. Modfinder mod til at sætte ny kurs i storm, der består af 625 små skibe, foldet ud af originale sygejournaler.

Frygtjeg vil livet. Værket er en broderet dug med nogle af de mange tanker, der opstår i et sygeforløb. Håbdet er i sprækkerne lyset trænger ind, der er små firkløvere lavet af nummersedler fra sygehusets venteværelse.
Sårbarat stå tilbage, nærmest nøgen, hvor værket består af kunstnerens hår.

Lørdag den 8. 10. er LYSERØD LØRDAG, hvor Lene Smed Kjær kl. 11 introducerer sin installation. Entré 50 kr. går til Kræftens Bekæmpelse.

En af galleriets faste kunstnere – Anita Cudjoe – præsenterer nye malerier og digitale tryk, hvor motivet er lyserøde bryster og kvindekroppe.

I galleriets sammenhæng er Anita Cudjoe bedst kendt for sine miljøaktivistiske kunstværker, hvor hun dissekerer affaldsplast og skaber farvestærke fortællinger om plastiks uforgængelighed i miljøet, men Anita skaber også kunst, hvor hun sætter fokus på relationen og følelserne mellem mand-kvinde og moderskab. Et moderskab, der opstår i tæt relation mellem barn, bryst og moder.

Galleriets åbningstider er:

Onsdag kl. 13.30 – 16.30
Torsdag ( kun specialarrangementer kl. 17 – 20)
Fredag kl. 13.30 – 16.30
Lørdag kl. 11 – 15

Galleriet er altid åben efter forudgående aftale. Ring på tlf. 24 46 16 99.

Indlægget NY KUNSTUDSTILLING LYSERØD og SORT blev først udgivet på Gallery LM.

]]>
Sommerudstilling https://gallerylm.com/sommerudstilling/ Fri, 08 Jul 2022 09:38:49 +0000 https://gallerylm.com/?p=1332 Udstilling og salg af kunst og håndlavet batik Fra 12. juli – 21. september 2022 Galleriets sommerudstilling består af nye, mindre (og lidt større) kunstværker af galleriets faste kunstnere fra Ghana. Der er nye fuglebilleder af Kojo Biney, fine akvareller af Anita Cudjoe og kunst af genbrugsmaterialer af Azasime Lanto. Samtidig er der salg af…

Indlægget Sommerudstilling blev først udgivet på Gallery LM.

]]>

Udstilling og salg af kunst og håndlavet batik

Fra 12. juli – 21. september 2022

Galleriets sommerudstilling består af nye, mindre (og lidt større) kunstværker af galleriets faste kunstnere fra Ghana. Der er nye fuglebilleder af Kojo Biney, fine akvareller af Anita Cudjoe og kunst af genbrugsmaterialer af Azasime Lanto.

Samtidig er der salg af unik, håndlavet batik fra Ghana. Der er batik i alle mulige farver, mønstre og størrelser, der kan bruges til duge, tasker, tøj, m.m.

Sommerens åbningstider er:
Tirsdag kl. 10 – 15. Onsdag kl. 13 – 16. Fredag kl. 12 – 16. Lørdag kl. 10 – 15.
NB! Galleriet har sommerferielukket fra 16. august til 5. september (begge dage inklusive)

Kig ind, også selv om du kun vil kigge og bare opleve stemningen af Ghana og Afrika
Velkommen!

Gallery LM v/ Lisbet Mogensen – St. Sct. Mikkelsgade 10 A 8800 Viborg.
Parkering ved Mathiascentret eller Odinparken
Tel. 2446 1699 – mail info@gallerylm.com www.gallerylm.com – CVR 26725151

Indlægget Sommerudstilling blev først udgivet på Gallery LM.

]]>