Ny UDSTILLING AMATØR PROFESSIONEL

Udstillingsperiode lørdag 10. juni 2023– lørdag 8. juli 2023

Fernisering lørdag den 10. juni kl. 14.00.

Velkommen til udstillingen med den dobbelttydige titel! Vi ved alle, hvad en professionel kunstner er, og vi ved som regel også, hvem der kan betragtes som en ”glad” amatør, men der findes en gråzone med kunstnere, der bevæger sig imellem de to grupper. Det er dem, der er i fokus her.

De er dygtige, selvlærte – mange med fine udstillinger og salg, andre er endnu lidt famlende og undersøgende overfor, hvad der måske skal blive deres kunstneriske gennembrud som 90-årig?! Eller hvem ved?!

I udstillingen vil der være en række bud på, hvad der kan definere det ene fra det andet, og så kan enhver amatør eller professionel måle sig op af de kategorier, og se hvor man hører til.

Udstillingens kunstnere er: Anne Lise Sørensen, Bente Fisker, Bente Stæhr, Eva Damgaard, Charlotte Dønvang, Christina Kjelsmark, Peter Poulsen, Lisbet Mogensen og evt. et par stykker mere.

Motiverne er vidt forskellige, men typisk for amatør-professionelle, er landskabet og naturen en stor inspirationskilde. Det er en anderledes udstilling end galleriets normale, men ikke mindre interessant. Alle kunstværker er til salg.

Velkommen til fernisering og udstilling!

Udstillingen kan ses onsdag – lørdag kl. 13 – 17. Dog lukket fredag den 16. juni.