Udstillinger

Udstilling NOVEMBER SKØNHED

Indtil den 22. december 2023 viser galleriet udstillingen November Skønhed.

Udstillingen præsenterer kunst af Jette Bækgaard (maleri), Louise Hedegaard (foto), Eva (maleri), Peter Poulsen (maleri), Rie T. Rolighed (skulptur), Bente Stæhr (maleri), Ann Villadsen (akvarel) og Anne Østergaard (akvarel).

Efteråret, og især november måned kan føles meget mørk, lang og lige nu meget regnfuld. Optakten til november er smuk og gylden, men hurtigt afblomstrer naturen. Bladene falder af træerne, og farverne forandrer sig.

Digteren Henrik Nordbrandt formulerede følelsen meget præcist: ”Året har 16 måneder…. oktober, november, november, november, november, november,” – november føles uendelig. Derfor er der brug for at se på noget smukt i november.

I kunsthistorien har landskabet som motiv været betragtet på mange måder. Naturen kunne være en kulisse for menneskelig aktivitet, eller naturen blev set på isoleret som udtryk for en sjælstilstand. Naturen kunne udtrykke menneskelige følelser, eller naturen kunne ”bare” være en imitation. Andre gange konstruerede kunstnerne en harmoni af skønhed.

For det åbne sind, har naturen altid været en kilde til fordybelse, meditation og refleksion.

Det er intentionen med udstillingen November Skønhed, at den skal virke som en behagelighed at fordybe sig i, og en måde at glemme vinterens mørke, for her er lys og skønhed at se på.

Alle kunstværker er til salg til mange forskellige priser.

Galleriets åbningstider er eksklusive. Derfor ring gerne på forhånd for at være sikker på ikke at gå forgæves. Der kan også altid aftales besøg uden for åbningstiden.

Der er åbent følgende dage: (alle dage kl. 13 – 16).

Onsdag 22.11., fredag 24.11., lørdag 25.11.

Tirsdag 28.11., onsdag 29.11., fredag 1.12.

Fredag 8.12.

Torsdag 14.12., fredag, 15.12., lørdag 16.12.

Onsdag 20.12., torsdag 21.12., fredag 22.12.

 

VELKOMMEN!

 

Eksempler på typer af kunst på udstillingen:

Afblomstret af Jette Bækgaard (maleri)
Tre træer af Anne Østergaard (akvarel)
Gyldent efterår af Peter Poulsen (maleri)
Stråsø Plantage af Louise Hedegaard (foto)