Udstillinger

Forårets udstilling i Gallery LM

Kan ses til og med den 25. maj 2024

I foråret 2024 viser galleriet dele af den permanente samling. Her præsenteres kunst af Anita Cudjoe, Azasime Lanto, Kojo Biney, Osei Moses Seth, Patrick Tagoe-Turkson og T.T. Blankson.

Her er nogle få eksempler:

Måske har de fleste glemt perioden med Corona og mundbind? Hvis man ønsker en kunstnerisk bearbejdning af denne tid, har Anita Cudjoe skabt et smukt fotografisk tryk i stærk koloristisk gengivelse.

Computere, internet og en digital verden er alt sammen nærværende i alles verden, men at der også kan skabes kreative installationer ud af computeraffald, er T.T. Blanksons computerlåg eksempler på.

Kojo Biney har mennesket og følelsesmæssige relationer i centrum, fx i maleriet ”In Together”. Det dekorative element dominerer udtrykket i Patrick Tagoe-Turksons store installationer skabt af genbrugsmaterialer som gamle klip-klappere.

Osei Moses Seth arbejder med groft jute og skaber spændende kontraster i materialevalget og udtrykket. Azasime Lanto leger med kasserede æggeskaller i fantastiske billeder, hvor skønhed og genbrug forenes.

Til og med 25. maj har galleriet åbent torsdage kl. 13.30 – 16.30 og fredage kl. 13.30 – 17.00. Plus enkelte lørdage: 11.5. og 18.5. kl. 13.30 – 17.00.

Næste udstilling: Amatør-professionel, som er en del af Åbne Atelierdøre i Viborg, kan ses i perioden fredag den 31.5. – søndag den 9.6.2024

Billedeksempler:

T.T. Blankson
Azasime Lanto
Anita Cudjoe